Amar (Data Analist)

Amar is een enthousiaste jongeman die de hbo-opleiding Logistics Engineering heeft afgerond. Tijdens zijn opleiding heeft Amar aan verschillende fictieve projecten gewerkt waarin hij onder andere onderzoek heeft gedaan naar de bedrijfsprocessen en magazijnoptimalisatie. Tijdens zijn derdejaars stage heeft Amar onderzoek gedaan naar de optimalisatie van het orderinvoerproces bij een afvalverwerkingsbedrijf. Hij heeft hiervoor een macro geschreven waardoor de data in het ICT systeem beter analyseerbaar werd. Ook heeft hij door het gebruik van LEAN methodologie een verbeterrapport geschreven waardoor het orderinvoerproces kon worden verkort. Voor zijn afstudeerscriptie heeft Amar onderzoek gedaan naar de rol van Elektrische Vrachtvoertuigen (LEVV) binnen de stedelijke distributie. Het onderzoek hield in hoe LEVV kunnen worden ingezet om de binnenstad te ontlasten van zwaar vrachtverkeer en de distributie sneller te laten verlopen. Sindsdien heeft hij meerdere jaren gewerkt als Demand Planner en Commercieel Planner waaronder bij een design fabrikant gewerkt waar hij de Demand Planning op zich nam met een 80% gemiddelde accuratie. 
Hij is op dit moment op zoek naar een uitdagende functie. Zijn voorkeur gaat uit naar een leidinggevende rol binnen de planning of een meer analytische rol waar hij zijn sterke punten kan gebruiken.

Amar is een gedreven persoon en vindt plezier in data en procesverbeteringen. In zijn vrije tijd is Amar graag met ICT bezig en werkt hij op dit moment aan een logistieke app. Naast zijn studie heeft Amar altijd in de horeca gewerkt en heeft hij hierin ook een managementfunctie bekleed. Hij weet hierdoor wat hard werken is en heeft hij geen moeite om feedback te geven aan zijn collega’s.

Amar is per 1 augustus beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Het maken van een vraagvoorspelling voor nieuw assortiment, rekening houdend met seizoensinvloeden, timing, productverbeteringen, bestaand assortiment en trends
Inkopers ondersteunen bij het analyseren van hiaten in het assortiment, mogelijke problemen en artikeltrends; commerciële acties en assortimentsaanpassingen voorstellen;
Een actieve rol spelen in de selectie en ontwikkeling van tools voor assortimentsplanning en vraagplanning;
Algehele ondersteuning bij de ontwikkeling van een volwaardige, stabiele en
betrouwbare afdeling voor commerciële planning.

Functie

Data Analist

Leeftijd

31

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en matig in geschrift. Bengali uitstekend in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

AutoCAD, Slimstock, PowerBI, HTML5, CSS, SPSS

Recent bekeken